Partner in digital marketing

Met oog voor detail, creatief & effectief

Van Dyck Brown helpt je

Een stevig fundament voor digitale business

Van Dyck Brown is een boutique online marketing agency. Wij bedenken datagedreven campagnes, zetten ze op en voeren ze ook nog uit. Met oog voor detail, gestructureerd en effectief.

Wij helpen je met de vragen die je hebt over digitalisering en online uitdagingen. Als creatief bureau bieden we een persoonlijke aanpak, volledige focus en excellente maatwerkoplossingen. Samen maken we innovatieve en ambitieuze plannen die we ook voor je realiseren. Ons team weet jouw digitale business dromen waar te maken door een stevig fundament te bouwen en nieuwe inzichten voor online strategie en advertising te bieden.

Welkom Jos Hörchner

Bewezen entrepreneur gaat als Chief Revenue Officer aan de slag

Jos wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de groeistrategie van Van Dyck Brown en voor het aansluiten van nieuwe klanten. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor PixelKitchen, het in-house ontwikkelde SaaS van Van Dyck Brown.

 

“Met onze software kun je effectief alle marketingdata van je bedrijf integreren en visualiseren, zodat je betere beslissingen kan nemen.” aldus Hörchner.

 

Jos Hörchner heeft ruim 25 jaar ervaring in de marketing- en communicatiesector en was eerder oprichter van Pervorm, een digitaal marketingbureau dat in 2019 werd overgenomen door Deloitte Digital. Als Chief Revenue Officer zal hij bij Van Dyck Brown nauw samenwerken met oprichter Jan Pieter Kroon. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Recruitment marketing​

Nog nooit was het zo moeilijk om goed personeel te vinden. Voor het eerst zijn er meer vacatures dan werkzoekenden. 

Employer branding​

Openstaande vacatures! Beter gezegd, welk bedrijf heeft er geen? Het aantal vacatures dat niet wordt ingevuld bereikt een recordhoogte.

Zet je data aan het werk

Real time jouw marketing investeringen en resultaten in beeld. Met PixelKitchen™ heb je altijd inzicht in je data.

Wij helpen met de uitdagingen in recruitment

Wij doen het goed!

Of toch niet? Snel inzicht in de verbeterpunten van je recruitment marketing proces. Maak stappen in het vinden van talent!

Employer branding en recruitment marketing

Onze specialisatie: van een sterk werkgeversmerk naar het invullen van vacatures

De arbeidsmarkt is nog nooit zo krap geweest. Talent vinden lijkt wel bijna onmogelijk. Weet je letterlijk en figuurlijk niet meer waar je het moet zoeken? Wij helpen je een sterk werkgeversmerk te bouwen als basis voor succesvolle wervingscampagnes. We kijken verder dan alleen de campagne. Door de kandidaatreis optimaal in te richten, zorgen we voor meer sollicitanten en de juiste match. Waarom je dat het beste met ons kan doen? Met de door onszelf ontwikkelde dashboarding tool PixelKitchen heb je altijd inzicht in de gemaakte kosten en resultaten en kun je snel besluiten nemen. Wij zijn Van Dyck Brown. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bekijk onze cases

Maatwerk dashboard

Jouw marketing investeringen en resultaten direct in beeld. In PixelKitchen vind je het beste recept voor jouw data!

Data driven Campagne

In tijden van krapte op de markt, de ruimte vinden om sneller vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Groei van online reserveringen met 155%

Via effectieve branding en efficiënte media inkoop

Kennis van hardlopen, niet van digitaal.

Een Sprint naar Online Succes.
Vorige
Volgende

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom werken bij Van Dyck Brown

SEA Specialist

32 – 40  uur

Online Marketing Specialist

32 – 40  uur

Ons laatste nieuws
Vorige
Volgende