Van Dyck Brown verstevigt haar portfolio met overname Onetomarket 

11 juni 2024

Met ingang van oktober 2023 opereert digital advertising agency Onetomarket voortaan onder de krachtige kwaliteitsvlag van Van Dyck Brown bv. Met deze overname versterkt Van Dyck Brown haar positie als gerenommeerd partner in digital marketing. 

 

Per oktober gaat digital advertising agency Onetomarket verder onder de vlag van Van Dyck Brown bv. Hiermee verbreedt Van Dyck Brown haar dienstenaanbod, ondermeer op het gebied van datagedreven email marketing, content en seo. 

 

Altijd up-to-date 

Met Onetomarket haalt Van Dyck Brown nieuwe, relevante kennis in huis. Jan Pieter Kroon, oprichter en CEO: “Ons werkveld is voortdurend in beweging. Vernieuwing is een must, waar wij als bureau volop en met hart en ziel op inzetten. Wij zien bijvoorbeeld dat het effect van privacywetgeving groot is op de effectiviteit en inzet van cookies. Klanten zijn zich vaak niet bewust van dergelijke ontwikkelingen en de gevolgen ervan. Laat staan dat ze weten hoe te handelen. Met  de overname van Onetomarket breiden wij ons portfolio verder uit, zodat het nog beter aansluit bij wat onze relaties nodig hebben: betrouwbare, specialistische kennis en ondersteuning. Bij ons als boutique agency gaan ontwikkeling en uitbreiding samen met persoonlijke aandacht en kwaliteit. Dat waarderen klanten. Onetomarket herkent dit. Samuel Borst, Head of Growth bij Onetomarket: “Des te fascinerender om te zien dat de inhouse door Van Dyck Brown ontwikkelde tool PixelKitchen zo naadloos aansluit op de uitdagingen waarmee onze klanten te maken hebben. Wij zijn er trots op samen met Van Dyck Brown een nieuwe weg te kunnen inslaan.”  

 

Altijd in beweging 

Tegelijkertijd met de overname van Onetomarket breidt Van Dyck Brown letterlijk haar werkgebied uit. Amper geland in haar nieuwe hub op Strijp-S, opent Van Dyck Brown dit najaar een nieuwe vestiging in Amsterdam. Van Dyck Brown is altijd in beweging. 

Kennismaken?

Waar anderen stoppen, gaat Van Dyck Brown verder. Ik sta te popelen om je te helpen. Ik ga dus ook graag met je in gesprek, bij jou op locatie, online of bij ons op Strijp-S. Koffie?

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email