Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom werken bij van Dyck Brown

Kom jij ons team versterken?

Jouw nieuwe uitdaging bij Van Dyck Brown

Wil jij werken in een echt kasteel met uitzicht op het park en de eendjes in de slotgracht? Dat kan! Maar alleen als jij de ambitie hebt om op ondernemende wijze aan je carrière te werken. De lat bij Van Dyck Brown ligt hoog: we eisen maximale kwaliteit voor onze klanten. Maar daar krijg je dan ook veel voor terug. Naast werken in een kasteel krijg je een goed salaris, geheel verzorgde lunch en goede arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig? Bekijk de vacatures hieronder.

Search Specialist

32 – 40  uur

Jij bent de drijvende kracht achter iedere SEA campagne die de deur uit gaat. Je weet alles van SEA en Google Ads en bent goed in het schrijven van teksten. Je kunt campagnes opzetten, analyseren, optimaliseren en rapporteren.

Online Marketing Specialist

32 – 40  uur

Als Online Marketing Specialist doe je vette campagnes in search, social en display. Je vindt het leuk om te werken voor bedrijven uit de top van Nederland en hebt de ambitie om een absolute pro te worden. 

PHP Laravel Developer

32 – 40  uur

Als Laravel PHP developer werk jij mee aan PixelKitchen, onze in-house reporting tool. Daarin wordt data van verschillende marketing & analytics tools gevormd tot één overzichtelijk dashboard

Stagiair Online Marketing

Heb jij de ambitie om de absolute pro te worden in Search, Display en/of Social Media Campagnes? Lijkt het je leuk om te werken in de allermooiste werkomgeving van Brabant waar je met een jong en ambitieus team werkt aan de beste resultaten voor grote klanten?

Open sollicitatie

Interesse om bij Van Dyck Brown te werken, maar staat de vacature die je zoekt hier niet boven? Laat dan je gegevens achter door onderstaand sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in te vullen.