Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom werken bij Van Dyck Brown

Kom jij ons team versterken?

Jouw nieuwe uitdaging bij Van Dyck Brown

Wil jij werken in ons nieuwe kantoor in de inspirerende en bruisende omgeving van Strijp-S? Dat kan! Heb jij de ambitie om op ondernemende wijze aan je carrière te werken, dan zit je bij Van Dyck Brown op je plek. Bij Van Dyck Brown zet je samen met een jong ambitieus team de beste resultaten neer voor onze klanten. Naast werken in een unieke omgeving, krijg je een goed salaris, geheel verzorgde lunch en goede arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig? Bekijk de vacatures hieronder.

Client & Strategy director

32 – 40  uur

Je hebt een passie voor creatie, houdt van techniek en vindt het een uitdaging om complexe vragen begrijpelijk te maken voor klanten. Jij verstevigt klantrelaties relationeel en commercieel. Voor versterking weet jij altijd iemand te vinden in je netwerk.

Data Engineer

32 – 40  uur

Bij Van Dyck Brown willen we de kracht van PixelKitchen naar een hoger niveau tillen, en we hebben een plekje vrij voor een enthousiaste Data Engineer om ons team te versterken. Laat je innerlijke tech-wizard stralen terwijl je de toekomst van PixelKitchen vormgeeft!

Open sollicitatie

Interesse om bij Van Dyck Brown te werken, maar staat de vacature die je zoekt hier niet boven? Laat dan je gegevens achter door onderstaand sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om.
Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.