Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom werken bij Van Dyck Brown

Kom jij ons team versterken?

Jouw nieuwe uitdaging bij Van Dyck Brown

Wil jij werken in ons nieuwe kantoor in de inspirerende en bruisende omgeving van Strijp-S? Dat kan! Heb jij de ambitie om op ondernemende wijze aan je carrière te werken, dan zit je bij Van Dyck Brown op je plek. Bij Van Dyck Brown zet je samen met een jong ambitieus team de beste resultaten neer voor onze klanten. Naast werken in een unieke omgeving, krijg je een goed salaris, geheel verzorgde lunch en goede arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig? Bekijk de vacatures hieronder.

SEA Specialist

32 – 40  uur

Jij bent de drijvende kracht achter iedere SEA campagne die de deur uit gaat. Je weet alles van SEA en Google Ads en bent goed in het schrijven van teksten. Je kunt campagnes opzetten, analyseren, optimaliseren en rapporteren.

Online Marketing Specialist

32 – 40  uur

Als Online Marketing Specialist voer je vette campagnes uit voor onze klanten in search, social en display. Je hebt de ambitie om een absolute pro te worden en vindt het leuk om klanten blij te maken met goede resultaten.

Open sollicitatie

Interesse om bij Van Dyck Brown te werken, maar staat de vacature die je zoekt hier niet boven? Laat dan je gegevens achter door onderstaand sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om.
Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.