Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom werken bij Van Dyck Brown

Kom jij ons team versterken?

Jouw nieuwe uitdaging bij Van Dyck Brown

Wil jij werken in een echt kasteel met uitzicht op het park en de eendjes in de slotgracht? Dat kan! Maar alleen als jij de ambitie hebt om op ondernemende wijze aan je carrière te werken. De lat bij Van Dyck Brown ligt hoog: we eisen maximale kwaliteit voor onze klanten. Maar daar krijg je dan ook veel voor terug. Naast werken in een kasteel krijg je een goed salaris, geheel verzorgde lunch en goede arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig? Bekijk de vacatures hieronder.

SEA Specialist

32 – 40  uur

Jij bent de drijvende kracht achter iedere SEA campagne die de deur uit gaat. Je weet alles van SEA en Google Ads en bent goed in het schrijven van teksten. Je kunt campagnes opzetten, analyseren, optimaliseren en rapporteren.

Online Marketing Specialist

32 – 40  uur

Als Online Marketing Specialist doe je vette campagnes in search, social en display. Je hebt de ambitie om een absolute pro te worden en vindt het leuk om klanten blij te maken met goede resultaten.

Scrum Master

32 – 40  uur

Als Scrum Master heb je de regie over ons in-house dataplatform PixelKitchen. Je bent goed in projectmanagement en techniek en ziet het als een sport om continu te verbeteren.

Stagiair Online Marketing

Heb jij de ambitie om de absolute pro te worden in Search, Display en/of Social Media Campagnes? Lijkt het je leuk om te werken in de allermooiste werkomgeving van Brabant waar je met een jong en ambitieus team werkt aan de beste resultaten voor onze klanten?

Open sollicitatie

Interesse om bij Van Dyck Brown te werken, maar staat de vacature die je zoekt hier niet boven? Laat dan je gegevens achter door onderstaand sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om.
Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.