Online Marketing Specialist

32-40 uur

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken per direct een Online Marketing Specialist (32-40 uur)

Heb jij de ambitie om de absolute pro te worden in search, display en social media campagnes? Lijkt het je leuk om te werken in de allermooiste werkomgeving van Brabant waar je met een jong en ambitieus team werkt aan de beste resultaten voor onze klanten? Dan is deze functie van Online Marketing Specialist (32-40 uur) bij Van Dyck Brown in Boxtel iets voor jou!

Van Dyck Brown is een online marketing agency gespecialiseerd in vastgoed, employer branding, recruitment marketing en software development. Wij werken onder andere voor Heijmans en doen campagnes voor verschillende bedrijfsonderdelen, waaronder Vastgoed, Woningbouw en Infra. Ons kantoor is gevestigd in een indrukwekkend kasteel midden in een park, met eendjes in de slotgracht.

Wat is jouw uitdaging als Online Marketing Specialist?

Als Online Marketing Specialist doe je vette campagnes voor onze klanten in search, social en display. Bijvoorbeeld campagnes voor nieuwbouwprojecten, woonproducten voor de zakelijke markt of employer branding en recruitment marketing. Om campagnes handig te kunnen sturen en optimaliseren, gebruik je het door ons zelfgebouwde dataplatform PixelKitchen. Hier staan alle kosten en resultaten van alle kanalen keurig op een rijtje in één overzicht. Zo zie je in één oogopslag welke campagnes je moet bijsturen en waar je direct actie op kunt ondernemen! 

Jij bent de drijvende kracht achter iedere campagne die de deur uit gaat. Je schakelt met collega’s en de Online Marketeers van de klant en bent pas tevreden als je gelooft dat deze campagne nog beter wordt dan de vorige. Je vindt het leuk als je de klant verrast met goede resultaten. Om jezelf te blijven ontwikkelen, test je nieuwe features en blijf je nieuwe mogelijkheden binnen jouw vakgebied ontdekken. 

Wat ga je allemaal doen?
 
Wat biedt Van Dyck Brown jou?
Wie ben jij?
Interesse? Wij leren je graag kennen!

Solliciteer via het sollicitatieformulier of vacatures@vandyckbrown.nl. Hebben we een klik, dan kun je snel bij ons beginnen.

Heb je nog vragen over Van Dyck Brown of de vacature? Neem dan contact op met Tamara Vorstenbosch via tamara@vandyckbrown.nl of 06-40882576. Liever eerst kennismaken? Lunch gezellig een keer mee. We stellen onszelf graag aan je voor!

Deel deze vacature:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Solliciteren op deze functie?

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.