PixelKitchen custom made dashboard

6 januari 2023

Koken in iemand anders zijn keuken voelt toch wat onwennig. Je weet niet waar de pannen staan, de kruiden die je zoekt zijn er niet en de hoeveelheid opties die de oven biedt ben jij niet gewend. Het liefst kook je in je eigen keuken. Precies zo ingericht zoals jij het wilt, wat zorgt voor een prettige kookervaring. Ook een dashboarding tool functioneert alleen effectief als die is ingericht naar jouw smaak en wensen. Maar hoe creëer je deze prettige ervaring?

One size fits all is niet meer toepasbaar voor het weergeven van marketing inzichten in een dashboard. Vestigingen, regio’s, afdelingen en teams hebben zo ieder behoefte aan de inzichten in de resultaten die voor hen belangrijk zijn. De marketing manager heeft behoefte aan ander inzicht dan de CFO. Om hier optimaal van te profiteren is het cruciaal dat het dashboard aansluit bij de wensen van ieder. Kortom, een dashboard dient ervoor om ruwe data om te zetten in herkenbare inzichten. Het moet zorgen voor het gevoel van grip en controle.

Het belang van een custom made dashboard

Dashboards helpen ervoor te zorgen dat jij inzichten krijgt in de KPI’s van jouw marketingactiviteiten. Vanuit verschillende databronnen worden alle resultaten en investeringen die voor jou belangrijk zijn, weergeven in één overzicht. Wat belangrijk is, verschilt natuurlijk per team, afdeling, product, dienst of regio. Van Dyck Brown heeft een dashboarding tool ontwikkeld die naar je behoeften en wensen wordt ingericht. Ons custom dashboard is een unieke oplossing om tot de beste inzichten te komen. Ieder zijn eigen behoefte, ieder zijn eigen inzichten. Het dashboard van PixelKitchen, biedt elke organisatie de mogelijkheid om deze ingewikkelde materie eenvoudig en overzichtelijk te maken. PixelKitchen wordt het geheugen van je organisatie, waarop je vol vertrouwen en met een gerust hart besluiten kunt baseren.

Op aanvraag, voor jou gemaakt

Welke data zijn voor jouw organisatie écht belangrijk? En welke inzichten kunnen jouw organisatie die mega-boost geven? Omdat dit voor ieder bedrijf anders is, kom je niet ver met een algemeen instrument. PixelKitchen stemmen we op maat af op de unieke behoeften en wensen van je organisatie, zodat je precies die doorslaggevende en soms verrassende inzichten krijgt. Van algemeen tot op detailniveau. Van vrijwel iedere datasource, variërend van Salesforce tot Excel en van Facebook tot Xandr. Per dag, week of misschien wel jaar. Per marketeer of regio. Alles is mogelijk.

Jouw PixelKitchen

Meer grip en controle? Het is al mogelijk om in enkele dagen jouw maatwerk PixelKitchen voor je te ontwikkelen. Jouw dashboard, dat je inzicht geeft in verrassende kansen en sluimerende twijfels omzet in duidelijkheid. Meer weten of een demo? App, bel of mail onze specialist Jan Pieter.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Vorige
Volgende