Project uitverkocht

Van bekendmaking tot de verkoop van de allerlaatste woning

Datadriven online campagne

Nieuwbouwproject Heijmans Vastgoed

De uitdaging

Project uitverkocht

In tijden van krapte op de nieuwbouwmarkt, de ruimte vinden om sneller vraag en aanbod bij elkaar te brengen. De vraag naar woningen is groter dan ooit, maar desondanks staat nieuwbouw langer te koop. De marketingkosten nemen toe, terwijl het budget gelijk moet blijven.

Project uitverkocht

Bereik alleen die mensen die bezig zijn met het kopen van een huis. VDB heeft met 250.000 profielen het grootste aantal online huizenzoekers van Nederland in beeld.

Inzicht in alle kosten en resultaten met PixelKitchenTM. Real-time voor elk project en uitgesplitst per kanaal. Indien gewenst kun je specifiek per markt KPI’s monitoren.

Samen draaien we aan de knoppen, omdat we continu willen optimaliseren. Het doel is tegen minimale kosten zoveel mogelijk kwalitatieve leads. Zodat je zo snel mogelijk kan stoppen. Want stoppen is ook rendement. 

Profielen van actie huizenzoekers
0

Huizenzoekers in Rotterdam via Facebook, Instagram, Google en Display Advertising benaderd.

% inzicht in resultaten en uitgaven
0

Alle kosten direct inzichtelijk dankzij door Van Dyck Brown ontwikkelde PixelKitchenTM.

Verkochte woningen
0

In fase 1 & 2 van dit nieuwbouw project zijn uiteindelijk 124 woningen verkocht.

Dankzij VDB kunnen we alle kosten uit alle kanalen onder elkaar zetten. Door dit te combineren met de daadwerkelijke resultaten uit onze backoffice via Salesforce sturen we op echte resultaten. We weten steeds beter wat het effect is van onze inzet, en dus ook wat niet effectief is en wanneer we voldoende geïnteresseerden benaderd hebben.

 

BRAM BOTERMAN
Senior Manager e-commerce
Heijmans Vastgoed B.V.

heijmans-blauw