Jos Hörchner aangesteld als Chief Revenue Officer

3 oktober 2023

Van Dyck Brown, een toonaangevend digitaal marketing agency gevestigd in Eindhoven, heeft Jos Hörchner aangesteld als Chief Revenue Officer. Hörchner heeft ruim 25 jaar ervaring in de marketing- en communicatiesector en was eerder oprichter van Pervorm, een digitaal marketingbureau dat in 2019 werd overgenomen door Deloitte Digital. Als Chief Revenue Officer zal Hörchner bij Van Dyck Brown nauw samenwerken met oprichter Jan Pieter Kroon. 

 

Hörchner wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de groeistrategie van Van Dyck Brown en voor het aansluiten van nieuwe klanten. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor PixelKitchen, het in-house ontwikkelde SaaS data marketing platform van Van Dyck Brown. 

“Onze software stelt bedrijven in staat om op een effectieve manier marketinggegevens te integreren en te visualiseren zodat betere beslissingen genomen kunnen worden. Doordat alle gegevens uit alle marketingkanalen, zowel on- als offline direct en vanuit één centrale plek ingezien kunnen worden, zal het mogelijk worden om sneller, betere beslissingen te nemen. Ik geloof heel erg in een dergelijke aanpak” aldus Hörchner.

Jan Pieter Kroon, oprichter van Van Dyck Brown, is erg enthousiast over de aanstelling van Hörchner als Chief Revenue Officer en over de kennis en ervaring die hij meebrengt naar het bedrijf.

“Jos heeft bewezen en zeer uitgebreide kennis van het digitale vak. We verwachten met zijn inzet veel bedrijven te kunnen helpen met het beter begrijpen van hun digitale uitdagingen en het realiseren van hun doelstellingen”.

 

Over Van Dyck Brown
Van Dyck Brown is een digitaal mediabureau dat zich richt op het helpen van organisaties bij het opzetten en uitvoeren van effectieve marketingstrategieën. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder strategisch advies, display advertising, social advertising en dashboarding. 

Kennismaken?

Waar anderen stoppen, gaat Van Dyck Brown verder. Ik sta te popelen om je te helpen. Ik ga dus ook graag met je in gesprek, bij jou op locatie, online of bij ons op het kasteel. Koffie?

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email