SEA Specialist

32-40 uur

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken per direct een SEA Specialist (32-40 uur)

Heb jij talent voor het opzetten en analyseren van paid search campagnes? Wil jij werken in de allermooiste werkomgeving van Brabant en samen met een jong en ambitieus team de beste resultaten neerzetten met slimme digital marketingcampagnes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Van Dyck Brown is een online marketing agency gespecialiseerd in vastgoed, employer branding, recruitment marketing en software development. Wij werken onder andere voor Heijmans en doen campagnes voor verschillende bedrijfsonderdelen, waaronder Vastgoed, Woningbouw en Infra. Ons kantoor is gevestigd in een indrukwekkend kasteel midden in een park, met eendjes in de slotgracht.

Jouw uitdaging

Als SEA Specialist werk je voor diverse branches. Jij bent de drijvende kracht achter elke SEA-campagne die de deur uitgaat en wordt elke dag opnieuw uitgedaagd om jouw SEA-skills optimaal in te zetten voor diverse klanten. Je bent pas tevreden als je gelooft dat de campagne nóg beter wordt dan de vorige. Klanten écht verrassen met goede resultaten; daar word jij blij van!

Maar ook ga je meedenken over de strategie van Van Dyck Brown en mag je projecten oppakken. Zie jij dingen die anders of beter kunnen? Trek je stoute schoenen aan en ga ermee aan de slag.

Wat ga je doen als SEA Specialist

Jij gaat campagnes opzetten, analyseren, optimaliseren én rapporteren. Hiervoor gebruik je onder andere ons zelfgebouwde dataplatform PixelKitchen. Met behulp van deze tool zie je in één oogopslag welke campagnes je moet bijsturen en waar je direct actie voor kunt ondernemen. Om jezelf te blijven ontwikkelen, test je nieuwe features en ontdek je continu nieuwe mogelijkheden binnen jouw vakgebied.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
 
Wat biedt Van Dyck Brown?

Je gaat werken in een heus kasteel (ja echt!) met uitzicht op het park, de eendjes in de slotgracht én op loopafstand van het station en centrum van Boxtel. Een plek waar jij het beste uit jezelf kunt halen en de ruimte krijgt je ambities te volgen en door te groeien. En waar je terechtkomt in een team van professionele collega’s die altijd openstaan voor elkaars ideeën en niet kunnen wachten om samen met jou te gaan borrelen!

Maar natuurlijk bieden wij nog veel meer:

De ideale kandidaat

Proactief, nauwkeurig en gestructureerd. Dát zijn eigenschappen waar jij je gelijk in herkent. Je weet alles van SEA en Google Ads en bent goed in het schrijven van teksten. Campagnes opzetten, analyseren, optimaliseren én rapporteren? Jij draait je hand er niet voor om! Ook krijg je energie van het in gesprek gaan met klanten over jouw vakgebied en speel je continu in op de nieuwste ontwikkelingen.

Daarnaast:

Waar je gaat werken

Van Dyck Brown geeft antwoord op alle vragen die organisaties hebben over digitalisering en online oplossingen. Als creatief bureau bieden we een persoonlijke aanpak, volledige focus en excellente maatwerkoplossingen. Samen met klanten maken wij innovatieve en ambitieuze plannen die we iedere keer weten te realiseren. Het team weet de digitale business dromen van onze klanten waar te maken, door een stevig fundament te bouwen en nieuwe inzichten voor online strategie en advertising te bieden.

Iets voor jou?

Solliciteer via het sollicitatieformulier of vacatures@vandyckbrown.nl. Hebben we een klik, dan kun je snel bij ons beginnen.

Heb je nog vragen over Van Dyck Brown of de vacature? Neem dan contact op met Tamara Vorstenbosch via tamara@vandyckbrown.nl of 06-40882576. Liever eerst kennismaken? Lunch gezellig een keer mee. We stellen onszelf graag aan je voor!

Deel deze vacature:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Solliciteren op deze functie?

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.