Junior SEA Specialist

32-40 uur

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken per direct een SEA Specialist (32-40 uur)

Heb jij talent voor het opzetten en optimaliseren van paid search campagnes? Wil jij werken in een inspirerende werkomgeving en samen met een jong en ambitieus team de beste resultaten neerzetten met slimme digital marketingcampagnes? Dan is deze functie iets voor jou!

Van Dyck Brown is een boutique online marketing agency. Wij werken voor leuke klanten waaronder Heijmans, KPMG Meijburg, Aloha en De Hardloopwinkel.

Wat is jouw uitdaging als Junior SEA Specialist?

Als Junior SEA Specialist ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van effectieve campagnes voor onze klanten. Jij bent de drijvende kracht achter elke SEA-campagne en wordt dagelijks uitgedaagd om jouw SEA-vaardigheden optimaal in te zetten. Je streeft ernaar elke campagne te overtreffen en klanten te verrassen met uitstekende resultaten.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Wat bieden wij bij Van Dyck Brown?

Je gaat aan de slag in de bruisende omgeving van Strijp-S, op loopafstand van het station. Hier krijg je de ruimte om het beste uit jezelf te halen, je ambities na te streven en door te groeien. Je wordt onderdeel van een professioneel team dat openstaat voor elkaars ideeën en enthousiast is om samen met jou te werken. 

Maar natuurlijk bieden wij nog veel meer:

Wie ben jij?
Iets voor jou?

Solliciteer via het sollicitatieformulier of vacatures@vandyckbrown.nl. Hebben we een klik, dan kun je snel bij ons beginnen.

Heb je nog vragen over Van Dyck Brown of de vacature? Neem dan contact op met Tamara Vorstenbosch via tamara@vandyckbrown.nl of 06-40882576. Liever eerst kennismaken? Lunch gezellig een keer mee. We stellen onszelf graag aan je voor!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Solliciteren op deze functie?

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.