SEA Specialist

32-40 uur

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken per direct een SEA Specialist (32-40 uur)

Heb jij talent voor het opzetten en optimaliseren van paid search campagnes? Wil jij werken in een inspirerende werkomgeving en samen met een jong en ambitieus team de beste resultaten neerzetten met slimme digital marketingcampagnes? Dan is deze functie iets voor jou!

Van Dyck Brown is een boutique online marketing agency. Wij werken voor leuke klanten waaronder Heijmans, KPMG Meijburg, Aloha en De Hardloopwinkel. 

Wat is jouw uitdaging als SEA Specialist?

Als SEA Specialist voer je vette campagnes uit voor onze klanten. Jij bent de drijvende kracht achter elke SEA-campagne die de deur uitgaat en wordt elke dag opnieuw uitgedaagd om jouw SEA-skills optimaal in te zetten. Je bent pas tevreden als je gelooft dat de campagne nóg beter wordt dan de vorige. Klanten écht verrassen met goede resultaten; daar word jij blij van!

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Wat biedt Van Dyck Brown?

Je gaat werken in de inspirerende en bruisende omgeving van Strijp-S, op loopafstand van het station. Een plek waar jij het beste uit jezelf kunt halen en de ruimte krijgt je ambities te volgen en door te groeien. En waar je terechtkomt in een team van professionele collega’s die altijd openstaan voor elkaars ideeën en niet kunnen wachten om samen met jou te gaan borrelen!

Maar natuurlijk bieden wij nog veel meer:

Wie ben jij?
Iets voor jou?

Solliciteer via het sollicitatieformulier of vacatures@vandyckbrown.nl. Hebben we een klik, dan kun je snel bij ons beginnen.

Heb je nog vragen over Van Dyck Brown of de vacature? Neem dan contact op met Tamara Vorstenbosch via tamara@vandyckbrown.nl of 06-40882576. Liever eerst kennismaken? Lunch gezellig een keer mee. We stellen onszelf graag aan je voor!

Deel deze vacature:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Solliciteren op deze functie?

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.