Search Specialist

32-40 uur

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken per direct een Search Specialist (32-40 uur)

Wil jij samen met het leukste team de beste resultaten neerzetten met slimme digital marketingcampagnes? Heb jij talent voor het opzetten en analyseren van paid search campagnes en wil jij werken in de allermooiste werkomgeving van Brabant? Dan is Van Dyck Brown op zoek naar jou!

 

Van Dyck Brown is een online marketing agency gespecialiseerd in employer branding en recruitment marketing. Het bedrijf doet campagnes voor bedrijven uit de top van Nederland via search, social en display. Het kantoor is gevestigd in een indrukwekkend kasteel midden in een park, met eendjes in de slotgracht.

Jouw uitdaging

Als Search Specialist werk je voor verschillende klanten in diverse branches. Jij bent de drijvende kracht achter elke SEA-campagne die de deur uitgaat en wordt elke dag opnieuw uitgedaagd om jouw SEA-skills optimaal in te zetten voor diverse klanten. Je bent pas tevreden als je gelooft dat de campagne nóg beter wordt dan de vorige. Klanten écht verrassen met goede resultaten; daar word jij blij van!

Wat ga je doen als Search Specialist

Jij gaat campagnes opzetten, analyseren, optimaliseren én rapporteren. Hiervoor gebruik je onder andere het door hun zelfgebouwde data-platform PixelKitchen. Met behulp van deze tool zie je in één oogopslag welke campagnes je moet bijsturen en waar je direct actie voor kunt ondernemen. Om jezelf te blijven ontwikkelen, test je nieuwe features en ontdek je continu nieuwe mogelijkheden binnen jouw vakgebied.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
 
Wat biedt Van Dyck Brown?

Je gaat werken in een heus kasteel (ja echt!) met uitzicht op het park, de eendjes in de slotgracht én op loopafstand van het station en centrum van Boxtel. Een plek waar jij gaat werken voor bedrijven uit de top van Nederland, zoals Heijmans en Humankind. En waar je terechtkomt in een team van professionele collega’s die altijd openstaan voor elkaars ideeën en niet kunnen wachten om samen met jou te gaan borrelen!

 

Maar natuurlijk bieden zij nog veel meer:

De ideale kandidaat

Proactief, nauwkeurig en gestructureerd. Dát zijn eigenschappen waar jij je gelijk in herkent. Je weet alles van SEA en Google Ads en bent goed in het schrijven van teksten. Campagnes opzetten, analyseren, optimaliseren én rapporteren? Jij draait je hand er niet voor om! Ook krijg je energie van het in gesprek gaan met klanten over jouw vakgebied en speel je continu in op de nieuwste ontwikkelingen.

Daarnaast:

Waar je gaat werken

Van Dyck Brown geeft antwoord op alle vragen die organisaties hebben over digitalisering en online oplossingen. Als creatief bureau bieden we een persoonlijke aanpak, volledige focus en excellente maatwerkoplossingen. Samen met klanten maken wij innovatieve en ambitieuze plannen die we iedere keer weten te realiseren. Het team weet de digitale business dromen van onze klanten waar te maken, door een stevig fundament te bouwen en nieuwe inzichten voor online strategie en advertising te bieden.

Iets voor jou?

Top! Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteer via de sollicitatiebutton of via vacatures@vandyckbrown.nl.

 

Steamz ondersteunt Van Dyck Brown bij het wervings- en selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Van Dyck Brown. Heb je nog vragen over Van Dyck Brown of de vacature? Neem dan contact op met Evelien Pennings via evelien@steamz.nl of 06-83 49 48 62.

Deel deze vacature:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Solliciteren op deze functie?