Last van een schreeuwend tekort?

De kunst van het verleiden van nieuwe medewerkers

Recruitment marketing

Succesvol werven doe je zo

Nog nooit was het zo moeilijk om goed personeel te vinden. Voor het eerst zijn er meer vacatures dan werkzoekenden. Fijn voor wie aan het werk wil, maar een pittige uitdaging voor jou, als werkgever. Hoe trek jij de juiste mensen aan? Hoe val je op tussen al die openstaande vacatures? Waar vind je talentvolle kandidaten? En hoe vinden zij jou?

Recruitment Marketing helpt. Door het totaal aan strategieën en tactieken in te zetten promoot je jezelf als werkgever. Zo interesseer én activeer je kandidaten om voor jou te kiezen. Met recruitment marketing promoot je specifieke vacatures, waarbij je gebruik maakt van je Employer Brand. Recruitment marketing kan on- en offline, hoewel werkzoekenden zich tegenwoordig vooral online oriënteren. Als succesvolle organisatie zet je volop in op online recruitment marketing.

De uitdagingen

Wij doen het goed!

Of toch niet? Snel inzicht in de verbeterpunten van je recruitment marketing proces. Maak stappen in het vinden van talent!

Van Dyck Brown en recruitment marketing

Op zoek naar nieuw personeel? Wij helpen jou met het effectief vinden en werven van talent. Met inzet van slimme wervingscampagnes en ondersteuning van onze specialisten. We zijn er ook als je een sparringpartner nodig hebt, of voor het opzetten van de campagne van a tot z.

Recruitment Marketing whitepaper

Download nu onze gratis whitepaper over recruitment marketing en employer branding. Wij zetten diverse strategieën uiteen voor het werven van nieuw talent. Daarnaast hebben we meerdere do’s en don’t’s op een rijtje gezet waarmee jij vooruit kan.

Recruitment Marketingstrategie

In de huidige arbeidsmarkt kunnen werkzoekenden kiezen uit vele vacatures. Dit maakt een krachtige recruitment marketingstrategie essentieel. Hoe zorg je dat talent voor jouw organisatie kiest? Dit vraagt een sterk werkgeversmerk en een aantrekkelijk aanbod. En doorlopende bijstelling.

Creatieve campagnes

In beeld komen bij je doelgroep is een uitdaging in het huidige medialandschap. Zeker als het gaat om heel specifieke functies. Want waar bevindt jouw doelgroep zich? Een goed doordachte online recruitment campagne gericht op de juiste doelgroep maakt hier het verschil.

Personeel vinden via sociale media

Sociale media zijn zeer effectief voor het werven van personeel. Maar vacatures uitzetten via je eigen Facebook en LinkedIn kanalen is al lang niet meer voldoende. Om de juiste kandidaten te bereiken en je concurrenten voor te blijven, moet je continu vernieuwen. Alleen door met verrassende content te komen en nieuwe kanalen in te zetten zoals TikTok, ga je de race winnen.

Digital Business Partner

Wil je aan de slag met recruitment marketing, maar weet je niet waar te beginnen? Of heb je te weinig tijd? Niemand om het project op te starten? Schakel ons in! Wij staan naast je op de werkvloer én in de boardroom. We leren je organisatie kennen en bepalen samen de strategie voor een succesvolle wervingscampagne, onderbouwd met data en vanuit onze jarenlange ervaring.

De Recruitment Marketing Scan

Neem een kijkje in eigen keuken en krijg inzicht in hoe sterk jouw aanpak van recruitment marketing is.

Wil je meer weten? Even sparren?

Neem dan contact op met onze online marketing specialist Nick. Samen bepalen we waar wij je het beste bij kunnen helpen. Jij kiest de plek. Kan via Teams. Bij jou op kantoor. Of kom gezellig een koffietje drinken (iets anders mag natuurlijk ook) bij ons op kantoor.