Verhuisd!

4 juni 2024

Per 1 augustus is Van Dyck Brown bv verhuisd van kasteel Stapelen in Boxtel naar het Videolab op Strijp-S in Eindhoven. Deze stap van monumentaal naar industrieel erfgoed markeert een nieuwe fase voor het gerenommeerde bureau.

 

Van een romantisch kasteel met slotgracht naar een oud fabriekspand. In augustus is Van Dyck Brown verhuisd van het ene naar het andere uiterste. Jan Pieter Kroon, oprichter en CEO: ‘De grote gemene deler van beide uitersten is een glorierijk verleden en een verrassende toekomst. Daar sluiten wij ons als onderneming graag bij aan. Bovendien is verandering van perspectief altijd goed voor een creatief bureau zoals wij!’

 

Nieuw uitzicht, frisse inspiratie

In het Eindhovense treft het bureau een gemêleerde proeverij van ondernemingen: van start-ups tot ervaren ondernemers en grotere bedrijven in allerlei branches. Jan Pieter: ‘Voortdurende vernieuwing is voor ons als gevestigd bureau in digitale marketing een voorwaarde. Daarom hebben we als echte kantoornomaden al verschillende bijzondere werkplekken bewoond. Een oud ziekenhuis, het Paleis van Justitie van ’s-Hertogenbosch en na kasteel Stapelen nu Strijp-S. In onze dienstverlening zijn wij net zo flexibel en veelzijdig als ons brede palet aan kantoren laat zien. Wij kijken graag verder. Iedere nieuwe plek geeft nieuw uitzicht en frisse inspiratie. Bovendien vraagt hybride werken om een locatie die is ingericht op flexibele bezetting, dichtbij openbaar vervoer en uitvalswegen.’ Strijp-S voldoet in alle opzichten.

 

Kennis delen

Strijp-S is een broedplaats voor ondernemerschap, waar van elkaar leren en kennis delen hoog in het vaandel staan. Dit zit alle medewerkers van Van Dyck Brown in het bloed. Jan Pieter: ‘We zijn een laagdrempelige club en sluiten bijvoorbeeld graag aan bij bijeenkomsten die in het Videolab worden georganiseerd. Maar vóór kennis delen, komt kennismaken. Liefst met een kop koffie erbij. De deur staat open! Met Heijmans Vastgoed als grootste opdrachtgever gaat ons hart sneller kloppen van onze nieuwe, inspirerende habitat.’

Kennismaken?

Waar anderen stoppen, gaat Van Dyck Brown verder. Ik sta te popelen om je te helpen. Ik ga dus ook graag met je in gesprek, bij jou op locatie, online of bij ons op Strijp-S. Koffie?

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email