Stagiair (m/v) online marketing

32 - 40 uur

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken per direct een Stagiair (m/v) online marketing

Typisch jij
Onze uitdaging voor jou

Gedurende jouw stage ga jij aan de slag met online marketing. Van social media op Facebook, Instagram en Tiktok tot het meehelpen met opzetten van campagnes en het schrijven van content. Jij zorgt er daarnaast voor dat de marketing van Van Dyck Brown zelf verbeterd wordt. Met jouw kennis van de huidige online marketing mogelijkheden en jonge, frisse blik kom je met creatieve ideeën die aansluiten bij de doelstellingen van Van Dyck Brown. 

Van Dyck Brown in 4 zinnen

Van Dyck Brown is een data-driven digital business partner gespecialiseerd in Vastgoed marketing, Employer branding en Recruitment Marketing. We zijn trots op onze effectieve en kostenefficiënte projecten. Wdoen dit door het slim inzetten van data via kanalen zoals Search, Social en Display. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op hbo-niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. 

Dit hebben wij jou te bieden
Deze vacature past echt bij jou, want

We hebben plaats voor een meewerkstage én voor een afstudeerstage!

 

Bij de meewerkstage loop je mee met de dagelijkse praktijk binnen het bedrijf. Je leert alle onderdelen van online marketing kennen door middel van de juiste begeleiding van niet alleen je stagebegeleider, maar het gehele marketingteam. Dan ga je met de volgende taken aan de slag:  

Bij de afstudeerstage ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche of gaat deze onderzoeken. Je weet waar de interesses van de doelgroep liggen en hoe je daarop in kunt spelen. Voor het onderwerp van je afstudeerstage zullen we met je in gesprek gaan. denk hierbij aan: 

Hoe jouw dag eruit ziet:

Jij start jouw dag met een kop koffie of thee en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden Van Dyck Brown meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten. Je analyseert de data van campagnes en stuurt bij waar nodig, zodat je de best mogelijke resultaten behaald. Je zorgt ervoor dat je het bereik vergroot bij de juiste doelgroep, door middel van content creatie. Dit doe je voor de social mediakanalen van Van Dyck Brown. 

 

Kijk jij ernaar uit om deel uit te maken van de online toekomst van de vastgoedwereld? Stuur je sollicitatie met je cv en korte motivatie naar vacatures@vandyckbrown.nl. Hebben we een klik? Dan kun je snel bij ons beginnen.

 

Eerst kennismaken?
Lunch gezellig een keer mee. We stellen onszelf graag aan je voor!
Bel: 06-14 128 178

Deel deze vacature:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Solliciteren op deze functie?

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.

Dennis Dohmen

Creative Brains / Eigenaar Fresher