Scrum Master/ Projectmanager

32-40 uur

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken per direct een Scrum Master/Projectmanager (32-40 uur)

Heb jij affiniteit met projectmanagement en techniek? Wil jij werken bij een jong en ambitieus digital marketing bureau in de allermooiste werkomgeving van Brabant, waar jij de regie krijgt over de ontwikkeling van onze custom dashboarding tool? Dan is deze functie van Scrum Master/Projectmanager (32-40 uur) bij Van Dyck Brown in Boxtel iets voor jou!

Van Dyck Brown is een online marketing agency gespecialiseerd in vastgoed, employer branding, recruitment marketing en software development. Wij werken onder andere voor Heijmans en doen campagnes voor verschillende bedrijfsonderdelen, waaronder Vastgoed, Woningbouw en Infra. Ons kantoor is gevestigd in een indrukwekkend kasteel midden in een park, met eendjes in de slotgracht.

PixelKitchen

Wij hebben een eigen dataplatform ontwikkeld: PixelKitchen. Hierin brengen wij data van verschillende marketing en analytics tools samen tot één overzichtelijk dashboard, dat naar de wensen en behoeften van de gebruikers wordt ingericht. Dit geeft grip en overzicht aan onze eigen campagne managers én marketeers van de klant. Het data warehouse dient ook als basis voor verdere analyses, bijvoorbeeld in Google Data Studio of Tableau. PixelKitchen wordt continu doorontwikkeld. Dit doen wij samen met een team van developers uit Oekraïne.

Wat is jouw uitdaging als Scrum Master

Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het correcte verloop van de development van PixelKitchen. Je bent de spin in het web tussen de organisatie en het development team. Jij kent PixelKitchen door en door en bepaalt de koers. Je stuurt het development team aan en zorgt dat zij hun werkzaamheden zo goed mogelijk uit kunnen voeren. Ook ben jij het aanspreekpunt voor PixelKitchen voor klanten en onze eigen medewerkers. Jij zorgt voor de onboarding en het afhandelen van vragen. Wensen en behoeften van de gebruikers vertaal je naar een technisch ontwerp.

Als Scrum Master creëer en stimuleer je een mindset die gericht is op continue verbetering. Dit doe je door een inspirerende omgeving te creëren waarin agile wordt gewerkt. Je hebt de ambitie een absolute master te worden in scrum en het lijkt je geweldig om PixelKitchen hard te laten groeien!

Wat ga je allemaal doen
Wat biedt Van Dyck Brown?

Je gaat werken in een heus kasteel (ja echt!) met uitzicht op het park, de eendjes in de slotgracht én op loopafstand van het station en centrum van Boxtel. Een plek waar jij het beste uit jezelf kunt halen en de ruimte krijgt je ambities te volgen en door te groeien. En waar je terechtkomt in een team van professionele collega’s die altijd openstaan voor elkaars ideeën en niet kunnen wachten om samen met jou te gaan borrelen!

Maar natuurlijk bieden wij nog veel meer:

Wie ben jij?
Waar je gaat werken

Van Dyck Brown geeft antwoord op alle vragen die organisaties hebben over digitalisering en online oplossingen. Als creatief bureau bieden we een persoonlijke aanpak, volledige focus en excellente maatwerkoplossingen. Samen met klanten maken wij innovatieve en ambitieuze plannen die we iedere keer weten te realiseren. Het team weet de digitale business dromen van onze klanten waar te maken, door een stevig fundament te bouwen en nieuwe inzichten voor online strategie en advertising te bieden.

Iets voor jou?

Top! Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteer via het sollicitatieformulier of via vacatures@vandyckbrown.nl.

Heb je nog vragen over Van Dyck Brown of de vacature? Neem dan contact op met Tamara Vorstenbosch via tamara@vandyckbrown.nl of 06-40882576. Liever eerst kennismaken? Lunch gezellig een keer mee. We stellen onszelf graag aan je voor!

Deel deze vacature:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Solliciteren op deze functie?

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.