PHP Laravel developer

32 - 40 uur

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken per direct een PHP Laravel developer (32-40 uur)

Wij zoeken per direct een full stack data management developer (32-40u) Ben jij die enthousiaste PHP-er die zichzelf ook best wel Full Stack Developer durft te noemen? Heb jij ervaring met grote databases? En ben jij geïnteresseerd in een divers palet van API’s & koppelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Typisch jij
Onze uitdaging voor jou

Als Laravel PHP developer werk jij mee aan PixelKitchen, onze in-house reporting tool. In PixelKitchen brengen wij data van verschillende marketing & analytics tools samen tot één overzichtelijk dashboard. Dit biedt grip en overzicht aan onze eigen campagne managers én marketeers van de klant. Het data warehouse dient ook als basis voor verdere analyses, bijvoorbeeld in Google Data Studio of Tableau. Omdat we een klein team zijn, verwachten we van je dat je een echte allrounder bent. Van Frontend tot Backend en van Database tot Server. Geen werkdag ziet er bij ons hetzelfde uit, maar er is zeker ook genoeg ruimte voor jou om je te verdiepen in jouw favoriete vakgebied.

Van Dyck Brown in 4 zinnen

Wij zijn Van Dyck Brown, een boutique agency. Samen met onze klanten creëren we datagedreven, effectieve en kostenefficiënte zichtbaarheids- en leadcampagnes op onder andere Search, Social en Display. Uniek is ons eigen data-platform PixelKitchen, waarin alle kosten en opbrengsten realtime beschikbaar gemaakt worden. Daarmee krijgt zelfs de meest veeleisende klant direct het gewenste inzicht in de campagne resultaten.

Dit hebben wij jou te bieden
Deze vacature past echt bij jou, want

Kijk jij ernaar uit om deel uit te maken van ons gezellige team van vak-idioten? Wil je meer horen over onze plannen en visie? Stuur je sollicitatie met je cv en korte motivatie naar vacatures@vandyckbrown.nl. Hebben we een klik, dan kun je snel bij ons beginnen.

 

Behalve je motivatie vragen we je om een of meerdere referenties.

 

Eerst kennismaken?
Lunch gezellig een keer mee. We stellen onszelf graag aan je voor!
Bel: 0411-782545

Deel deze vacature:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Solliciteren op deze functie?

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.

Solliciteren op deze functie?