Data Engineer

32-40 uur

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken per direct een Data Engineer (32-40 uur)

Is het voor jou net zo makkelijk om data sources te koppelen als het posten van een cryptische Instagram story? Wil jij werken in de bruisende omgeving van Strijp-S, met een jong, gezellig en ambitieus team dat toffe projecten realiseert? Dan is deze functie iets voor jou!

Bij Van Dyck Brown willen we de kracht van PixelKitchen naar een hoger niveau tillen, en we hebben een plekje vrij voor een enthousiaste Data Engineer om ons team te versterken. Laat je innerlijke tech-wizard stralen terwijl je de toekomst van PixelKitchen vormgeeft! 

Over PixelKitchen & Van Dyck Brown

Van Dyck Brown is een boutique online marketing agency. Wij werken voor leuke klanten waaronder Heijmans Vastgoed, KPMG Meijburg, Aloha en De Hardloopwinkel.  

PixelKitchen is ons vlaggenschipplatform dat is ontworpen om de marketingactiviteiten van onze klanten te centraliseren en te vereenvoudigen. Het biedt een intuïtief dashboard waarmee gebruikers in realtime inzicht krijgen in hun campagnes, statistieken en prestaties! 

Dit ga je doen…
Wie zoeken wij?
Wat ligt er voor je klaar?
Interesse? Wij leren je graag kennen!

Stuur je je cv en korte motivatie naar  vacatures@vandyckbrown.nl of gebruik het formulier op deze pagina.

Heb je vragen bel dan gerust met Jan Pieter 06-14128178 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Solliciteren op deze functie?

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.