Client & Strategy director

32-40 uur

Kom jij ons team versterken?​

Wij zoeken per direct een Client & Strategy director (32-40 uur)

Ben jij onze onvermoeibare en grappige Client & Strategy Director? Wind jij klanten om je vinger met jouw strategische digitale inzichten? Wil jij werken in de bruisende omgeving van Strijp-S, met een jong, gezellig en ambitieus team dat toffe projecten realiseert? Dan is deze functie iets voor jou!

Je hebt een passie voor creatie, houdt van techniek en vindt het een uitdaging om complexe vragen begrijpelijk te maken voor klanten. Jij verstevigt klantrelaties relationeel en commercieel. Voor versterking weet jij altijd iemand te vinden in je netwerk.

Typisch jij….
Operationele verantwoordelijkheden 
Wat ligt er voor je klaar?
Ontdek Van Dyck Brown

Wij zijn Van Dyck Brown, een boutique agency. Al ruim 12 jaar realiseren we samen met onze klanten aantrekkelijke, data gedreven, effectieve en efficiënte zichtbaarheids- en leadcampagnes op onder andere Search, Social en Display/Video. Uniek is ons eigen data-platform PixelKitchen, waarin alle kosten en opbrengsten real-time beschikbaar gemaakt worden. Daarmee krijgt de klant direct het gewenste inzicht in de campagne resultaten. Wij zijn een klein, ambitieus team van professionals. We zijn er voor onze klanten. Omdat we groeien hebben we een client & strategy director nodig. 

Interesse? Wij leren je graag kennen!

Stuur je sollicitatie met je cv en korte motivatie naar  vacatures@vandyckbrown.nl of gebruik het formulier op deze pagina!

Heb je vragen bel dan gerust met Jan Pieter 06-14128178 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Solliciteren op deze functie?

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement.