Ontmoet Sanne: jouw Online Marketing Specialist

12 juli 2024

“Je wil elkaar steeds beter maken in het werk.” – Sanne  

Bij Van Dyck Brown geloven we in de kracht van onze specialisten en hun vermogen om verder te kijken dan alleen een campagne. Vandaag hebben we het over Sanne, haar expertise en passie zorgen voor een aanzienlijke impact voor ons bedrijf.  

Achtergrond  

Sanne is 8 maanden werkzaam bij Van Dyck Brown. Met haar bachelor commerciële economie en achtergrond in online marketing heeft ze al een indrukwekkende carrière opgebouwd. In de afgelopen maanden heeft ze zich in meerdere aspecten kunnen specialiseren, maar haar focus ligt voornamelijk op SEO.  

Dagelijkse werkzaamheden  

Een typische werkdag voor Sanne begint met het analyseren van de nieuwste SEO-trends. Ze zorgt ervoor dat klanten altijd een stap voor zijn door hun online zichtbaarheid continu te optimaliseren. Een voorbeeld hiervan is haar werk voor KPMG, een uitdagend project waarbij Sanne leerde dat niet alles zomaar vanzelf gaat. 

Samenwerking met Klanten 

Sanne streeft ernaar om concreet antwoord te geven op de vragen van klanten, zodat het duidelijk is wat we doen. “Het kan soms complex zijn wat wij doen, en het is onze taak om het simpel te maken en te houden voor de klant. Samen met Nick (Senior Online Marketing Specialist) en Giacomo (SEO specialist) kijken we hoe we dit het beste kunnen overbrengen.” 

Impact op het team en het bedrijf  

Door Sanne’s positieve aanwezigheid heeft ze niet alleen klanten geholpen, maar draagt ze ook bij aan een gezellige werksfeer binnen Van Dyck Brown. Ze is erg kritisch en draagt haar steentje overal bij. Sanne werkt nauw samen met collega’s zoals Giacomo voor SEO-projecten, en met Nick en Tamara voor social campagnes. Ze neemt deel aan teammeetings en draagt bij aan de strategische plannen, terwijl ze ook altijd zorgt voor een vleugje humor om de sfeer luchtig te houden. 

Sanne haar drijfveer  

Wat Sanne drijft, is de vrijheid die ze ervaart binnen Van Dyck Brown “Je kunt jezelf overal in specialiseren en dat maakt je uiteindelijk ook heel sterk. Ik ben van mezelf een persoon die zich niet wil focussen op één specialisme, ik wil alles begrijpen en kunnen. Afgelopen maanden heb ik daarom veel verschillende dingen geleerd. Maar het belangrijkste vind ik toch dat je niet bang moet zijn om vragen te stellen of je eigen initiatief te tonen, het kan bij ons gewoon allemaal.” Ze kijkt ernaar uit om haar vaardigheden nog verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van Van Dyck Brown.  

Tips voor toekomstige marketeers 

“Het belangrijkste is dat je kunt omgaan met de vrijheid die je hier krijgt. We zijn natuurlijk een klein bedrijf en dat heeft als voordeel dat je veel initiatief kunt tonen. Je kunt je eigen steentje bijdragen aan de leukste projecten, maar je moet ook kunnen schakelen. Er lopen altijd verschillende projecten door elkaar heen en voordat je hier komt werken, is het belangrijk dat je bij jezelf nagaat of je hiermee om kunt gaan.”

Werken bij Van Dyck Brown

Bij Van Dyck Brown zijn we trots op de toewijding en passie die medewerkers als Sanne geven. Haar verhaal laat zien hoe individuele passie en een positieve instelling bijdrage aan het grotere succes van Van Dyck Brown. Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en inspirerend team? Bekijk onze vacatures.  

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email