Interview Dennis Dohmen

9 maart 2021

“Ik ben wel een echte strever en geef niet snel op!” 

Vertel eens iets over jezelf? 
Mijn naam is Dennis Dohmen. Ik kom uit het zuiden van het land en woon samen met mijn vriendin, 2 honden en 2 katten in Geleen. Ik ben sinds mijn 17e eigenaar van marketingbureau Fresher – eerst werkte ik hier parttime en na 7 jaar in de reiswereld gewerkt te hebben als Marketing Manager bij Sportura, ben ik fulltime doorgegaan met Fresher.

Wat doe je voor werk? En wat doe je voor Van Dyck Brown? 
Met name geef ik marketing en communicatie-advies. Daarnaast hou ik me bezig met WordPress ontwikkelingen, corporate design en grafische vormgeving. Voor Van Dyck Brown ontwikkel ik WordPress websites en geef ik ze web-gerelateerd advies.

Hoe heeft Corona invloed op jouw werk?  
Ik mis met name het menselijk contact met klanten. Dat is toch echt een stuk minder nu.

Hoe kom je tot het creatief concept voor een nieuwe website? Hoe ga je dan te werk?
Ik kijk eerst goed naar het bedrijf zelf; ligt er al een huisstijl? Hoe communiceren ze? Wie zijn hun klanten? En daar probeer ik een originele, communicatie en vooral conversie gerichte vertaling van te maken, die past bij het bedrijf en de beoogde klant.

Chaotisch of perfectionistisch?  
Chaotisch ben ik zeker niet! Alles heb ik super gestructureerd. Van mijn agenda tot wachtwoorden en bestanden. Ik kan wel eens in de stress schieten als ineens van alles tegelijkertijd gebeurt waar ik geen vat op heb. Vroeger was ik wel heel perfectionistisch, maar ik heb geleerd dit wat meer los te laten, omdat het me heel vaak in de weg zat.

Typisch Dennis
Spontaan, vrolijk, creatief, doorzetter, dierenliefhebber en altijd met werk bezig. Ik ben wel een echte strever en geef niet snel op. Daarnaast ben ik eigenwijs, een doordrammer en ongeduldig.

Heb je nog een handige tip of quote?
“Why not?!”

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email