Lou Meeuwesen

9 juni 2022

Vertel eens iets over jezelf?

Ik ben Lou, 24 jaar en kom oorspronkelijk uit Vught, maar woon nu samen met mijn broertje in Den Bosch. Momenteel ben ik aan het afstuderen en volgende week moet ik mijn scriptie inleveren om de Master New Media Design, Target Communicatie en Informatiewetenschappen te behalen. Sinds vier weken werk ik bij Van Dyck Brown en daarnaast werk ik in de weekenden bij een speciaal biercafé in Den Bosch. In mijn vrije tijd voetbal ik in een vriendenteam, en vind ik het leuk om naar feestjes te gaan en op het terras te genieten van een heerlijk speciaal biertje!


Hoe ben je bij Van Dyck Brown terecht gekomen?
 

Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik ervaring op zou kunnen doen in het werkveld. Mijn moeder werkt bij UWV en zij heeft mijn CV bij een collega van haar achter gelaten. Die collega dacht dat ik een programmeur was, en toen werd ik door Mark gebeld. Naar aanleiding van dat telefoongesprek heb ik een gesprek gehad op kantoor en zo is het balletje gaan rollen. Momenteel werk ik twee dagen in de week en na het inleveren van mijn scriptie zal ik fulltime aan de slag gaan bij Van Dyck Brown.


Wat doe je voor werk bij Van Dyck Brown?

Via veel omwegen ben ik bij Van Dyck Brown terecht gekomen, ondanks dat ik aan het afstuderen ben heb ik geen ervaring met het werken binnen een bedrijf. Het afstuderen kwam ineens erg dichtbij en ik had de behoefte om werkervaring op te doen. Tijdens mijn tweede gesprek gaf Jan Pieter aan dat hij mij een traineeship aan wilde bieden. In deze periode ga ik met drie aspecten binnen het bedrijf aan de slag, namelijk: Techniek, marketing en content creatie. Op dit moment ben ik vooral bezig met techniek, daarbij werk ik samen met Mark en leert hij mij alle kneepjes van het vak. Dit is voordelig voor wanneer ik aan de slag ga met marketing en content creatie, zodat ik de basis ken, waar het uiteraard om draait.

 

Chaotisch of perfectionistisch?

Allebei niet echt denk ik, ik wil wel graag dat alles in goede banen geleid wordt. Alleen hou ik er ook wel van als het een beetje buiten de lijntjes te kleuren. Dus niet altijd perfect volgens de regels. Werk en school gerelateerde opdrachten zijn wel eerder perfectionistisch omdat ik ervan hou als het gaat zoals het hoort. Bijvoorbeeld tijdens een meeting niet eerst een kwartier praten over het weekend, maar gewoon effectief te werk gaan. En dan denk ik dat ik op een vriendschappelijk gebied ben ik wat meer chaotisch ben. 

 

Typisch Lou

Als ik mensen niet zo goed ken dan kijk ik eerst graag de kat uit de boom. Beetje observeren wat de relaties in die omgeving zijn en hoe iedereen met elkaar omgaat. Zodra ik mijn plek gevonden heb dan ben ik wel vaker aanwezig en soms wat drukker. Ik kan wel mijn rustige momenten hebben en vind het dan ook wel fijn om een luchtig gesprek te hebben en zo nu en dan een serieuzer onderwerp te bespreken.


Quote: ‘
Ik wil alles op de best mogelijke manier doen, maar ik hou er ook wel een beetje van om buiten de lijntjes te kleuren.’

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email