Interview Vincent Siegelaar

4 februari 2021

Vertel eens iets over jezelf

Ik heb een achtergrond in (digitale) media en commerciële directiefuncties vervuld bij Sanoma en Hearst. Daarnaast heb ik ook ervaring aan bureauzijde, in de rol van hoofd digitale inkoop van media bij GroupM. Vorig jaar zomer heb ik het roer omgegooid en nu ben ik werkzaam voor bij Van Dyck Brown en Wefilm (een creatief bureau voor impact). Bij Van Dyck Brown komen mijn passies voor technologie, veranderend consumentengedrag en het benutten van commerciële kansen mooi samen.


Wat doe je precies bij Van Dyck Brown? Wat willen Van Dyck Brown en jij samen bereiken?  

Binnen Van Dyck Brown houd ik mij bezig met het uitbouwen en verstevigen van klantrelaties. Daarbij breng ik wensen en behoeftes van klanten in kaart en die koppel ik aan de dienstverlening van Van Dyck Brown. Op basis van gedegen marktonderzoek, deskundigheid en netwerk, worden kansen zo omgezet naar concrete commerciële concepten die klanten laten groeien in hun markt. Die groei in combinatie met klanttevredenheid, zijn de twee belangrijkste pijlers van onze aanpak. 


Van Dyck Brown groeit. Hoe draag jij bij aan die groei/wat is jouw inbreng? 

Wij groeien inderdaad en daar ben ik blij mee. Ik probeer uiteraard om die groei een boost te geven, maar niet ten koste van onze hoge service en boutique aanpak. 


Hoe heeft Corona invloed op jouw werk? 

Team Van Dyck Brown is expert op het gebied van (digitale) transformatieprocessen. Deze tijd heeft de vraag naar deskundig advies alleen maar doen toenemen. Hoe zorg ik voor groeiende omzet binnen het digitale domein? Heb ik inzicht en overzicht van mijn online uitgaven en inkomsten, dus komen er genoeg nieuwe klanten binnen op basis van het budget wat ik inzet? Moet ik expertise in huis halen of moet ik met gespecialiseerde bureaus samenwerken? Ik weet veel van mijn klanten, maar haal ik het maximale uit die data? Kortom; allemaal vragen die in deze crisis nog veel belangrijker zijn geworden. 

Bovenstaande laat overigens onverlet dat ik de vooral echte ontmoeting met partners mis. Gewoon onbekommerd met een koud biertje en een borrelhap even doorpraten.  


Nog iets anders leuks over jezelf/je werk te vertellen? 

Nou, dat ik graag op basis van bovenstaande in gesprek wil gaan over kansen in de markt en het verbinden van talent om dit mogelijk te maken. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email