Interview Tijme van Putten

13 mei 2022

Vertel eens iets over jezelf?

Mijn naam is Tijme van Putten. Ik ben 29 jaar en ben geboren en getogen in Valkenswaard. Op mijn 19e ben ik verhuisd naar Nijmegen voor mijn studie, daar heb ik de opleiding sport, gezondheid en management gevolgd. Door mijn afstudeerstage ben ik blijven hangen bij een Online Marketingbureau. Na mijn studie ben ik in de buurt van Valkenswaard gaan wonen, namelijk Eindhoven. Sinds een aantal jaar woon ik hier samen met mijn vriendin. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te hockeyen, te golfen en te snowboarden.

Wat doe je voor werk? En wat doe je voor Van Dyck Brown?

Bij Van Dyck Brown ben ik Online Marketing Specialist. Dit houdt in dat ik bezig ben met online campagnes. Op dit moment gaat dat nog samen met de inwerkperiode. Binnenkort komt er het opzetten van social campagnes bij. Van Dyck Brown werkt nu aan het vaststellen van de propositie voor de arbeidsmarkt. Daarbij is het belangrijk dat er straks medewerkers worden ingezet voor sales. Dat wordt ook een van mijn taken. Het werven van klanten heb ik bij een eerdere baan al eens gedaan, dus ik heb er zin in om daar mee aan de slag te gaan!

Hoe zorg je ervoor dat een campagne vernieuwend blijft? 

Oh, dat is een goede vraag! Ik vind het interessant om te ondervinden hoe ik een klant op de beste manier kan helpen. Wanneer de resultaten van de campagnes tegenvallen, onderzoek ik waar het mis is gegaan en hoe ik dat op de beste manier kan oplossen. Daarnaast vind ik het leuk om breder te kijken dan de meest doorlopende campagnes. Bijvoorbeeld om erachter te komen waar potentiële klanten zitten voor Heijmans. Voor het oplossen van deze vraag vind ik het interessant om mijn netwerk erbij te betrekken: of er mensen zijn die daar wellicht met mij over willen sparren. Binnenkort ga ik aan de slag met met social campagnes, zowel voor Heijmans als voor Van Dyck Brown. Voor Van Dyck Brown met de focus op het uitbreiden van ons eigen klantenbestand.

Chaotisch of perfectionistisch?

Meer chaotisch, dat komt doordat ik het moeilijk vind om ‘nee’ te zeggen. Wanneer iemand wat aan mij vraagt zeg ik eigenlijk altijd ‘ja’. Dit zorgt ervoor dat ik een gedeelte van mijn werk laat liggen en doorschuif naar later op de dag. Hierdoor kan het voorkomen dat ik heel erg chaotisch word, dit is zowel privé als op werkgebied.

Typisch Tijme

Ik ben iemand die nooit chagrijnig is, hoe vroeg je mij wakker maakt of hoe laat je mij belt. Verder ben ik een doorzetter en ga ik altijd voor het succes. Een winnaarsmentaliteit zit er bij mij zeker in. Dit komt denk ik doordat ik al heel wat jaren hockey speel. Ik hou ervan om humor in te zetten om ervoor te zorgen dat de sfeer goed is en dat iedereen zichzelf veilig voelt, zowel op het werk als privé.

Quote:

‘Ik ben een echte doorzetter en streef naar het hoogste haalbare succes!’

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email