Interview Sanne Neggers

3 maart 2022

Vertel eens iets over jezelf?

Mijn naam is Sanne Neggers. Ik ben 22 jaar en ik woon in Oisterwijk. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Communicatie – International Event Music en Entertainment Studies op Fontys in Tilburg. En komend schooljaar ga ik de master Communication Science doen op de Universiteit in Amsterdam. Daarnaast werk ik als barhoofd op allerlei grote festivals via Mise en Place.

Wat doe je voor werk? En wat doe je voor Van Dyck Brown?

Naast mijn functie als barhoofd, ben ik Content Marketeer. Via mijn stage ben ik in deze functie gerold en heeft het mijn interesse gewekt. Ik hou mezelf voornamelijk bezig met het creëren van content voor website en social mediakanalen. Het schrijven van nieuwsbrieven, blogs en whitepapers vallen daar ook onder. Dit is dan ook waar ik bij Van Dyck Brown mee aan de slag ga, het zichtbaar maken van de social mediakanalen. En daarbij ook de vindbaarheid voor potentiële klanten vergroten.

Hoe kom je tot de ideeën voor het maken van creatieve content voor bedrijven?

Het samenvoegen van de bestaande huisstijl en tone of voice met nieuwe ideeën zorgt vaak voor vernieuwende content. Op die manier herkennen jouw volgers de content, ondanks dat het in een nieuw jasje gestoken is. Daarnaast wil je meegaan met de ontwikkelingen en ervoor zorgen dat je niet achter komt te lopen op je concurrenten. Blijf daarom altijd die social mediakanalen ook volgen.

Chaotisch of perfectionistisch?

Beide! Op persoonlijk vlak kan ik echt heel erg chaotisch zijn, maar als het op mijn werk aan komt dan moet alles perfect zijn. Als iets dan niet is zoals ik het voor ogen heb, dan kan ik daar echt heel lang mee bezig zijn om het wel te krijgen zoals ik wil.

Typisch Sanne

Doorzetter, vrolijk, lief en doelgericht. Wanneer ik weet wat ik wil zal ik daar alles voor doen om daar te komen. Daarmee ben ik niet alleen doelgericht, maar laat ik ook zien dat ik een echter doorzetter ben. Als je mij leert kennen dan weet je al snel dat ik veel voor mensen doe. Je hoeft maar wat te vragen en ik zal je helpen. Dit kan ervoor zorgen dat ik mezelf soms veel stress geef; doordat ik veel voor andere doe en daarmee mezelf naar de achtergrond schuif.

Quote:

“ Ik heb veel voor anderen over. Als je mij iets vraagt, dan zal ik je altijd helpen”.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email