Interview Jeurske van Kemenade

22 februari 2021

“Ik ben sterk in cijfers en verbindingen leggen en processen doorzien.” 

Vertel eens iets over jezelf? 
Ik ben een geboren en getogen Bergeijkse. Van huis uit kom ik uit een ondernemersgezin. Ik heb twee broers en een zus; ik ben het tweede kind van het gezin. Als kinderen hielpen wij vaak mee op de boerderij. Mijn vader heeft de boerderij twee jaar na het overlijden van mijn moeder verkocht. Ik ben al jong op mezelf gaan wonen.  
Inmiddels woon ik ruim 13 jaar samen met John (die ik ruim 18 jaar ken), onze 12-jarige dochter Emy en onze dikke rooie kat Mila. Ik hou van genieten: ben bourgondisch van nature en mijn postuur heb ik vooral te danken aan het “sunt” (zonde om eten weg te gooien).  

Jeurske verzorgt behalve voor Van Dyck Brown, ook de administratie voor andere klanten vanuit haar eigen bedrijf Verius.  

Wat ga je doen voor VDB? 
Ik ben gestart met meer en periodiek inzicht in de cijfers op te bouwen en er, waar mogelijk, op te sturen. Dit geldt voor de resultaatscijfers, maar ook voor de liquiditeit van VDB. 

Typisch Jeurske:  
Ik ben sterk in cijfers en verbindingen leggen en processen doorzien. Door het snelle associëren ervaren anderen soms dat ik van de hak op de tak spring. Gelukkig doorzie ik dit zelf ook vrij snel en herpak me om over te gaan om stapsgewijs uit te leggen. 

Chaotisch of perfectionistisch? 
Ik kan chaotisch overkomen, maar wanneer ik te werk ga is dat heel planmatig. Eerst zoek ik uit voordat ik onverhoopt aan iets begin.

Creatief of doorzettingsvermogen?  
In mijn werk zoek ik wel naar creatieve oplossingen, in de zin van efficiëntie en effectief. Wanneer ik overtuigd ben dat iets beter kan probeer ik de ander daar ook in mee te nemen. Qua werk kan ik wel zeggen dat ik een doorzetter ben. Privé zou dat meer mogen.

Hoe heeft Corona invloed op jouw werk? 
Als administratieve kracht heeft Corona op mijn werk zelf niet veel invloed. Er zijn klanten (horeca bijvoorbeeld) die om kostentechnische redenen af moesten haken. Maar dat biedt ook weer nieuwe perspectieven, zoals nu bij VDB. 

Heb je nog een handige tip? 
Kijk naar wat (nog) wel kan en focus daar op waar jij goed in bent! 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email