Interview Bo Peeters

6 april 2022

Vertel eens iets over jezelf?

Mijn naam is Bo Peeters, 19 jaar en woon in Breda op kamers. Oorspronkelijk kom ik uit Venlo, maar voor mijn studie ben ik naar Brabant verhuisd. Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Communicatie op Fontys in Eindhoven en daarvoor loop ik sinds februari stage bij Van Dyck Brown als Online Marketeer. Na mijn opleiding wil ik graag nog een pre-master en een master doen, misschien wel gericht op het starten van een eigen bedrijf. Maar wat precies, daar hoop ik tijdens mijn huidige opleiding achter te komen. 

Wat doe je voor werk? En wat doe je voor Van Dyck Brown?

In mijn vrije tijd werk ik in de teststraat van de GGD. Doordeweeks ben ik werkzaam als Online Marketeer tijdens mijn stage bij Van Dyck Brown. Hier ben ik veel bezig met het opzetten van campagnes voor onder andere Heijmans. Het schrijven van korte teksten met de juiste boodschap voor een campagne is een uitdaging, maar die ga ik zeker niet uit de weg! 

Wat wil je later gaan doen in combinatie met de studie die je op dit moment doet?  

Mijn stage sluit goed aan bij wat ik later wil gaan doen, bijvoorbeeld een eigen online marketing bedrijf opzetten. Op deze manier zorg ik ervoor dat ik niet vastzit aan een bepaalde locatie en vanuit het buitenland kan werken. Het combineren van werk met reizen lijkt mij heel gaaf! 

Chaotisch of perfectionistisch?

Ik ben vaak gestructureerd. Af en toe heb ik zo mijn chaotische momenten. Dan kan het zomaar voorkomen dat er wat troep ligt, maar echt chaotisch ben ik niet. Wel was ik iemand die altijd alles tot in de puntjes wilde geregeld wilde hebben. Mijn planning stond 2 weken van tevoren al helemaal vol. Dat kwam doordat ik heel erg van structuur hield. Het laatste jaar probeer ik dit steeds meer los te laten, omdat ik ook van spontaniteit hou. Deze combinatie werkt voor mij erg goed en dit pas ik graag toe in mijn werk. Dit maakt mij flexibel, maar gestructureerd.

Typisch Bo

Ik ben heel erg creatief en wil graag dingen organiseren voor bijvoorbeeld vriendinnen, daar haal ik veel plezier uit! Daarnaast ben ik iemand die niet snel stil zit. Ik hou ervan om bezig te zijn en ga graag nieuwe avonturen aan. Hierbij komt mijn nieuwsgierigheid om de hoek. Het is voor mij erg belangrijk dat mensen in mijn omgeving zichzelf op hun gemak voelen. Dit is iets waar ik mezelf verantwoordelijk voor voel als iemand met mij is, ik zal er dan ook alles aan doen zodat iedereen het naar zijn/haar zin heeft! Dit vind ik een positieve eigenschap, maar ik moet er wel op letten dat ik mezelf niet op de tweede plek zet.  

 

Quote:

‘Ik vind het heerlijk om op avontuur te gaan en nieuwe dingen te ontdekken!’ 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email